Jackass-tähti passitettiin mielisairaalaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-tähti Steve-O haastettiin viime viikolla oikeuteen hänen pahoinpideltyä muotinäytöksen järjestysmiehen viime vuoden elokuussa. Tuleva oikeudenkäynti ei taida olla kuitenkaan hurjapään suurin ongelma, sillä hänet on passitettu mielisairaalaan.

Steve-O, oikealta nimeltään Stephen Glover, oli vielä muutama päivä sitten oikeuden määräyksestä hoidettavana vieroitusklinikalla, mutta nyt hänet on siirretty hoidettavaksi mielisairaalaan. Tehovalvonnassa oleva tähti saa nyt apua ongelmiinsa Los Angelesin Cedars-Sinai -sairaalan suljetulla psykiatrisella osastolla, E! Online kertoi. Asiasta kerrottiin myös Steve-O:n virallisilla verkkosivuilla torstaina.

– Minut on passitettu takaisin hullujenhuoneelle, jotta pääni saataisiin kuntoon. Olen ollut kuivilla 115 päivää ja olen takaisin mielisairaalassa. Käytin niin paljon kokaiinia, ketamiinia ja muita huumeita, että aivoni ovat yksinkertaisesti vi**illaan, verkkosivuilla kirjoitettiin.