Lindsay Lohan tuli viimein kaapista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on ollut lesbohuhujen keskiössä jo kuukausia ja hänen onkin jo pitkään tiedetty seurustelevan tiskijukkana tunnetun Samantha Ronsonin kanssa. Nyt tähti on viimein tullut kaapista.

Daily Mirror -lehden mukaan 22-vuotias tähti vahvisti suhteensa viikonloppuna juhlituilla syntymäpäivillään. Lindsay kertoi odotuksistaan seuraavalle vuodelle näin.

– Haluan vain elää onnellisena ja olla terveenä sekä jatkaa valitsemallani tiellä ystävän kanssa, josta välitän, Lindsay kertoi.

Samantha on lisännyt MySpace-sivuilleen kuvan pariskunnasta suutelemassa. Myös heidän ystävänsä ovat kertoneet, että pari on erottamaton ja että Samanthalla on ollut suuri vaikutus siihen, että Lindsay on saanut elämänsä taas raiteilleen rankan päihderiippuvuuden jälkeen.

Toukokuussa Lindsayn ja Samanthan suhde sai vahvistusta, kun heidät kuvattiin suutelemassa ja viettämässä romanttista iltaa yhdessä. Tuolloin Lindsay Lohan ei kuitenkaan vielä suostunut kommentoimaan epäiltyä lesbouttaan. Nuo kuvat löytyvät tästä!

Samassa artikkelissa kerrotaan, että Lindsay Lohan ja brittipoppari Lily Allen ovat lyöttäytymässä yhteen tuottaakseen hittimusiikkia.