Mamba diivaili keikalla – Kristian Meurman suuttui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen iskelmäpop-yhtye Mamba on suututtanut ylimielisellä käytöksellään Idols-kilpailusta tutuksi tulleen Kristian Meurmanin. Meurman ja Mamba olivat kesäkuun lopussa esiintymässä samassa tapahtumassa Kokkolassa.

Mustakari In Memories -tapahtumasta kirjoittanut Meurman toteaa blogikirjoituksessaan jännittäneensä etukäteen Mamban tapaamista. Tapaaminen ei lopulta antanut kovinkaan positiivista kuvaa veteraanipopparien toiminnasta, sillä yhtye diivaili sekä takahuoneessa että lavalla.

– Tosin näin juniorina (vasta 14 vuotta keikkailleena) ihmettelin tarvetta painottaa omaa erinomaisuuttaan välispiikeissään. Se on mielestäni aivan puolusteltua, mikäli yleisössä ymmärretään – toivottavasti – sarkastiseksi tarkoitetut kommentit. Minä en löytänyt sarkasmin siementä, mutta olenhan vain yksinkertainen ihminen, Kristian Meurman kirjoitti.

Itsekehun lisäksi Mamba ihmetteli kuinka yhtyeelle ei annettu omaa takahuonetta, vaan heidän piti jakaa se myös Paula Koivuniemen ja Anna Erikssonin kanssa. Lisäksi yhtyeen valomies käytti muiden artistien valomiehille varattua aikaa oman esityksensä hiomiseen. Meurmanin kirjoituksesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Viime vuoden lopulla Mamban keulahahmo Tero Vaara kunnostautui haukkumalla omassa blogissaan roudarit ”kädet puuhkassa patsastelevaksi wanna-be ammattikunnaksi”. Tuolloin Staran gallupissa alan ammattilaiset tyrmäsivät laulajan avautumisen lapsellisena ja epäammattimaisena sekä muistuttivat, että juuri roudarit mahdollistavat esimerkiksi Mamban keikkailun.