Tammerfest keräsi 85.000 festivaalivierasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän vuoden Tammerfest ylitti kävijäodotuksensa. Suomen suurimmilla kaupunkifestivaaleilla juhli neljänä tapahtumapäivänä yhteensä 85.000 festivaalivierasta.

Tapahtuman pääareenoina toimivat Keskustorin teltta, Hotelli Ilveksen rannassa sijaitseva Vuolteentori sekä Pakkahuone. Klubiohjelmaa oli tarjolla liki 20 paikassa. Pääareenoiden ja klubien lisäksi Tammerfestin vuosittain loppuunmyydyt risteilyt järjestettiin tänäkin vuonna.

Ensimmäistä kertaa Tammerfestin historiassa sen kaikki pääareenat olivat samana päivänä loppuunmyytyjä. Tammerfest-lauantain päänimen Lauri Tähkä & Elonkerjuun keikka oli loppuunmyyty jo ennakkoon. Lauantaina Apulanta-yhtyeen keikka myi Vuolteentorin alueen täyteen. Kansa jaksoi juhlia neljänä pääosin aurinkoisena festivaalipäivänä yli 20 tapahtumapaikassa ja käydä katsomassa liki 100 artistia.

Staran NettiTV seurasi tiiviisti festaritunnelmia lähes reaaliajassa tehden tapahtuman aikana lukuisia artistihaastatteluja, jotka voi katsoa tästä! Tammerfest järjestetään seuraavan kerran 8. – 11. heinäkuta 2009.