Maailman seksikkäin nainen Megan Fox ei eronnutkaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin äänestetty näyttelijä Megan Fox oli äskettäin viihdelehtien otsikoissa, kun hänen kerrottiin antaneen kenkää poikaystävälleen. Nyt 90210-tähti Brian Austin Green on kuitenkin kiistänyt pariskunnan eronneen.

34-vuotiaan Greenin mukaan hän ja Transformers-elokuvan 22-vuotias tähti Megan Fox ovat edelleen onnellisesti yhdessä ja kihloissa. Hän kertoi asiasta TV Guide -lehdelle. Pariskunnan kerrottiin aiemmin eronneen, koska Fox olisi ollut mielestään liian nuori avioitumaan. Nyt Green kuitenkin vihjasi myös, että pariskunta olisi suunnittelemassa yhteisen lapsen hankkimista lähitulevaisuudessa.

Kolmen vuoden ajan seurustelleet Brian Austin Green ja Megan Fox ovat tatuoineet myös toistensa nimet iholleen. Molempien näyttelijäntöiden takia he eivät nykyisin ehdi viettää juurikaan aikaa yhdessä. Green seurusteli aiemmin Las Vegas -sarjasta tutun Vanessa Marcilin kanssa.