Klamydia hyvittelee sammumistapausta ilmaiskeikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammerfest-tapahtumassa viime viikolla esiintynyt Klamydia joutui päättämään esiintymisensä ennen aikojaan, kun laulaja Vesku Jokinen sammui lavalle kesken keikan. Nyt yhtye on pahoitellut tapahtunutta ja ilmoittanut tekevänsä korvaavan keikan syksyllä.

– Yhtye pahoittelee tapahtunutta, mutta rokatessa räiskyy. Sahaan järjestetään korvaava keikka syksyllä. Ajankohta ilmoitetaan Klamydian sekä soittoruokalan Sahan kotisivuilla kun päivä saadaan varmistettua, tapahtuman verkkosivuilla kerrottiin.

Keskeytyneellä keikalla Jokiselle kutsuttiin myös ambulanssi, mutta laulajaa ei kuljetettu sairaalaan. Lavalla tajuihinsa tultuaan hän olisi halunnut vielä jatkaa keikkaa, mutta ravintolan henkilökunta poisti päihtyneen rokkarin ravintolasta. Tuolloin keikkaa seuraamassa olleet pääsevät samoilla lipuilla myös korvaavalle keikalle Soittoruokala Sahaan.