Maailman hauskin julkkispari erosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittua Jimmy Kimmel Live! televisio-ohjelmaa isännöivä Jimmy Kimmel ja hänen tyttöystävänsä Sarah Silverman ovat eronneet. Julkkisparin suhde päättyi viiden vuoden seurustelun jälkeen. Parin tiedottaja vahvisti asian People-lehdelle, mutta kieltäytyi kommentoimasta asiaa enempää.

Vuoden hauskimmaksi julkkispariksi aiemmin tänä vuonna valittu pariskunta nousi edellisen kerran otsikoihin tehtyään vuoroillaan hauskat videot toisistaan. Ensin Sarah teki Matt Damonin kanssa videon I’m Fu**ing Matt Damon, johon Jimmy myöhemmin vastasi omalla I’m Fu**ing Ben Afflect -videollaan, jossa vierailee uskomaton kaarti supertähtiä. Molemmista videoista tuli nopeasti nettihittejä.

Aiemmin pariskunta kehui toisiaan lehdissä vuolaasti, ja Sarah kertoi Jimmyn olevan muiden muassa ystävällinen, hauska ja huomaavaisin hänen tuntemansa ihminen. Jimmy hehkutti puolestaan Sarahia toteamalla tämän olevan hauska, fiksu ja kaunis. Lisäpisteitä toi se, että ”Sarah pitää lihavista miehistä”.