Katie Holmes joutuu palaamaan takaisin televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Katie Holmes oli vielä muutama vuosi sitten Hollywoodin kuumimpia naistähtiä. Dawson’s Creek -sarjasta tunnetuksi tulleen neitokaisen lupaava ura tyrehtyi kuitenkin huhtikuussa 2005, kun hänen kerrottiin seurustelevan Tom Cruisen kanssa.

Suhteen ja äitiyden myötä roolitarjoukset loppuivat ja lopulta hänet pudotettiin viime vuonna pois Batman-elokuvan jatko-osasta. Ensi syksynä Katie Holmes joutuu hakemaan uraansa uuta potkua teatterin lavalta saakka, mutta sitä ennen hän yrittää tehdä paluuta viihdealalle television puolella.

29-vuotias tähti on nimittäin kiinnitetty vierailijaksi ABC-yhtiön Eli Stone -televisiosarjaan. Uudessa roolissaan Katie nähdään laulamassa ja tanssimassa, kanavan johtaja Stephen McPherson kertoi eilen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Eli Stone -sarjaa tuottaa Greg Berlanti, joka tuotti aikanaan myös Dawson’s Creek -sarjaa.