Lauri Tähkä: Kattotahan kuinka meirän käy!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara tapasi Tammerfestin Keskustorin backstagella tapahtuman pääesiintyjän Lauri Tähkän. Elonkerjuunsa kanssa loppuunmyydylle areenalle esiintynyt supersuosittu tähti antoi Staralle ainoan haastattelunsa koko tapahtumassa.

Suosikkiyhtyeen keulahahmo kertoi olevansa nöyrän kiitollinen yhtyeen suuresta menestyksestä sekä tyytyväinen myös siihen, että yhtye jaksoi uskoa itseensä huonoina aikoina.

– Tämä on sattumaa eikä tätä voi suunnitella. Tuntuu hyvälle, että kaikenikäiset tykkää. Onneksi jaksoimme jatkaa niiden huonojenkin päivien jälkeen. Nyt päällimmäinen ajatus on, että saisimme tehdä tätä ammattia mahdollisimman pitkään. Tätähä ei tunne työksi kuitenkaan, Lauri Tähkä kertoi Staralle.

– Tää on niin ailahtelevainen ala, että tulijoita tuloo ja menöö. Kattotahan kuinka meirän käy. Ollaan jätkäporukalla temmottu jo lähes 20 vuotta ja oltu keikoilla, joilla ei ole ketään, joten sitä osaa eri lailla arvostaa tätä sukseeta.

Katso kolmiosaisen haastattelun ensimmäinen osa Staran NettiTV:stä tästä!