Superkuuma Christina Milian bikineissä, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama viikko sitten edellisen kerran bikineissä paparazzeille poseerannut poptähti-näyttelijä Christina Milian nähdään jälleen nauttimassa vapaapäivästään aurinkoa palvoen.

Tällä kertaa kaunotar on kuvattu Karibialla yhdessä popparipoikaystävänsä Ja Rulen kanssa, mutta kuvat eivät ilmeisesti ole aivan tuoreita. Katso kuvat tästä! Tammikuussa Milian kuvattiin telmimässä bikineissä Miami Beachilla näyttävästi.

26-vuotias Milian, oikealta nimeltään Christine Marie Flores on aiemmin toiminut myös musiikkikanava MTV:n juontajana. Elokuvadebyyttinsä hän teki elokuvassa Love Don’t Cost A Thing vuonna 2003. Sittemmin hän on näytellyt myös useissa elokuvissa, kuten Be Cool ja Get Shorty -komedioissa ja Pulse -kauhuelokuvassa.

Televisiossakin debyyttinsä jo tehneelle viihteen monitaiturille kaikki julkisuus on hyvästä, varsinkin kun Milianin neljäs studiolevy julkaistaan tänä vuonna. Suomessa tähden tunnetuin kappale on edelleen AM to PM, joka tanssitti suomalaista klubikansaa vuonna 2001. Oman uransa lisäksi hän on kirjoittanut musiikkia myös muille artisteille, joista tunnetuin lienee Jennifer Lopez.