Britney paljastaa kappaleessaan: Justin ei vienyt neitsyyttäni!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka poptähti Britney Spears aikoo lehtitietojen mukaan käyttää seuraavaa albumiaan koston välikappaleena. Levyllä tulee olemaan mukana kappaleita, joiden sanoituksissa Britney sivaltaa niin äitiään kuin entistä poikaystäväänsä Justin Timberlakea.

Eräs kappaleista on ennakkotietojen mukaan nimeltään Already Bad, eli suomeksi ”Valmiiksi tuhma”. Sunday Mirror -lehden saamien sisäpiiritietojen mukaan kappaleen sanat käsittelevät Britneyn ja Justinin suhdetta ja kappaleessa Britney tunnustaa, ettei ollutkaan enää neitsyt pariskunnan seurustellessa.

– Tiedän, että luulit olleesi ensimmäinen, mutta olin jo sammuttanut janoni. Olin jo valmiiksi tuhma, Britneyn kerrotaan laulavan kappaleessaan.