Batman-tähden raivokohtauksen syy selvisi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneella viikolla on kohistu Batman – Yön ritari -elokuvan päätähden sunnuntaisesta raivokohtauksesta. Näyttelijä Christian Bale pidätettiin tiistaina epäiltynä äitinsä ja siskonsa pahoinpitelystä. Näyttelijä päästettiin takuita vastaan vapaaksi. Nyt brittilehdistö on saanut vihiä riidan syystä.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan Christian Bale menetti malttinsa Dorchester-hotellissa, koska hänen siskonsa ja äitinsä vaativat tähdeltä 150.000 euron avustusta siskon ja hänen kahden lapsensa elättämiseen. 34-vuotias Christian Bale ei suostunut rahoittamaan siskonsa perhettä, joten asiasta syntyi äänekäs riita. Perhettä lähellä olevat lähteet kertoivat lehdelle, että Bale suuttui toden teolla vasta siskonsa ryhdyttyä haukkumaan Christianin vaimoa Sibi Blazicia.

61-vuotias äiti Jenny ja 41-vuotias sisko Sharon väittävät yhä Balen tönineen ja lyöneen heitä äänekkään riidan tiimellyksessä, vaikka joidenkin tietojen mukaan kyseessä olisi ollut vain sanallinen riita. Naiset tekivät maanantai-aamuna poliisille rikosilmoituksen pahoinpitelystä. Sisko ja äiti eivät kumpikaan ole kommentoineet tapausta julkisesti. Bale julkaisi asiasta tiistaina tiedotteen, jossa hän kiisti syyllistyneensä väkivaltaan.

Asian käsittely jatkuu Britanniassa syyskuussa, jolloin myös Christian Balen tulee saapua paikalle.