Lauri Tähkän basisti jäi huoltoasemalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen keikkakesän kiireisin yhtye lienee tänä vuonna Lauri Tähkä & Elonkerjuu, joka on parhaillaan peräti kuuden viikon kiertueella. Yhtye on selvinnyt ilman suurempia kommelluksia, mutta tekevälle sattuu.

Stara tapasi laulaja Lauri Tähkän Tammerfestin backstagella, jossa mies muisteli muiden muassa matkan varrella tapahtuneita kommelluksia. Eräällä kerralla yhtyeen keikkabussi jatkoi matkaa huoltoasemalta ilman basistia.

– Missähän me pysähdyttiin ja juotiin kahvit, kun meitä on näin iso ryhmä niin basisti jäi sinne huoltoasemalle. Ajettiin jo jonkun matkaa niin ihmeteltiin että missäs Antero Naali on. Soiteltiin sitten jätkä mukaan sieltä, Lauri Tähkä naureskeli.

– Meillä on niin hyvä toi tekniikkaryhmä, että se hoitaa aikataulutukset, joten meidän ei tarvitse hoitaa mitään tärkeitä asioita. Silloin tää homma toimii.

Katso haastattelu Staran NettiTV:stä tästä!