Lauri Tähkä & Elonkerjuu jää pitkälle keikkatauolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken menestyksekkäimpiin kotimaisiin yhtyeisiin lukeutuva Lauri Tähkä & Elonkerjuu on saavuttanut urallaan paljon, mutta syksyn konserttikiertueen jälkeen suosikkiyhtye vetäytyy keikkalavoilta.

– Seuraavan levyn biisejä pitää tehdä ja meillä tulee syksyllä Ilo joka elättelöö -kirja 24. syyskuuta. Lokakuun lopusta alkaa Ilo joka elättelöö -iltamat konserttirundi, joka kestää joulukuun alkupuolelle, Lauri Tähkä kertoi Staran haastattelussa.

– Sitten me jäädäänkin aika pitkälle keikkapaussille lähes yhdeksäksi kuukaudeksi. Taistellaan nyt siitä, että tehdäänkö me ensi kesänä muutama keikka. Me rakastetaan keikkailua ja soittamista. Se on vielä vähän auki. Katotaan, Tähkä vihjasi mahdollisista kesäkeikoista.

Katso haastattelu Staran NettiTV:stä tästä!