Paris Hilton esitteli muhkeaa poveaan, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton on esitellyt julkisesti uusia push-up-rintaliivejään, jotka ovat nyt saaneet erityisesti amerikkalaiset lukijat lumoihinsa. Tuoreiden kuvien perusteella voisi kuvitella, että Hilton olisi ottanut suuremmatkin silikonit, mutta siitä ei kuitenkaan ole kyse.

Erityisen antavalla kaula-aukolla varustettuun turkoosiin mekkoon sonnustautunut perijätär nousi viime viikolla otsikoihin hänen sivallettua videoviestissään Yhdysvaltojen presidenttikisassa mukana olevaa John McCainia ”valkohapsiseksi ukkeliksi”. Ehdokas oli ottanut Parisin ja Britney Spearsin esimerkeiksi huonoista johtajista, mutta Hilton päätti antaa McCainille takaisin samalla mitalla ja sai videolleen massiivisen mediahuomion.

Presidenttiedokkaaksi leikillään videolla ilmoittautunut Paris Hilton esittelee nyt ”valttikorttejaan” näissä tuoreissa kuvissa!