R.E.M.-yhtyeen suosio romahti – jättikeikka peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina hyvin suositun R.E.M.-yhtyeen ura on ollut viime aikoina Euroopassa selvässä laskusuunnassa, ja nyt yhtye on joutunut jopa perumaan suunnittelemansa jättikeikan heikosta lipunmyynnistä johtuen.

Losing My Religion -kappaleella aikanaan kansainvälisen läpimurtonsa tehneen Michael Stipen luotsaaman menestysyhtyeen oli määrä esiintyä myöhemmin tässä kuussa peräti 75.000 katsojalle jättimäisellä Millenium Stadionilla Cardiffissä, Englannissa.

Yhtyeen euroopankiertueen ja kyseisen konsertin järjestäjä Live Nation on kuitenkin joutunut perumaan konsertin stadionilla ja siirtämään sen huomattavasti pienemmälle Cardiffin International Arenalle, jonne mahtuu vain kymmenesosa Milleniumin yleisömäärästä, eli noin 7.500 katsojaa.

Millenium Stadionin tiedottaja vahvisti The Sun -lehdelle, että syynä suurkonsertin perumiseen oli konsertin heikko lipunmyynti, ja että sama ongelma on kohdannut R.E.M.-yhtyettä nyt myös muualla Euroopassa.

Uusimmat