Batman-tähti ei saa syytettä pahoinpitelyistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusimman Batman-elokuvan ensi-iltaviikkoa varjosti elokuvan päätähden pidätys, kun näyttelijä Christian Bale joutui kuulusteluihin epäiltynä siskonsa ja äitinsä pahoinpitelystä. Nyt syyttäjäviranomaiset ovat ilmoittaneet, ettei tapauksen tiimoilta nosteta syytteitä.

Pian tapauksen jälkeen selvisi, että Balen sisko oli vaatinut lontoolaisessa hotellissa tältä rahallista avustusta perheensä elättämiseen. Näyttelijä ei tähän suostunut, joten sisarukset ja äiti joutuivat äänekkääseen riitaan. Sisko ja äiti tekivät seuraavana aamuna poliisille rikosilmoituksen pahoinpitelystä, joka kuitenkin myöhemmin tarkentui vain herjaukseksi.

Viranomaisten mukaan naisten väitteille ei ole tarpeeksi näyttöä, jotta syyte voisi pitää oikeudessa. Myös poliisi on nyt päättänyt tapauksen tutkinnan.