Christina Applegate toipuu rintojensa poistosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pulmuset-sarjan tähtenä aikoinaan kansainvälisesti tunnetuksi tullut näyttelijä Christina Applegate menetti molemmat rintansa viime viikolla taistelussaan rintasyöpää vastaan. Nyt tähti voi jo paremmin.

Poikabändi Nsyncin jäsen ja Applegaten pitkäaikainen ystävä Lance Bass on kertonut People-lehdelle, että Christina tulee toipumaan täysin syövästään. Näyttelijä on hänen mukaansa kuluttanut aikaansa sairaalassa sanaristikoita ja käsitöitä tehden sekä ystäviään tavaten.

– Kävin sairaalassa pitämässä häntä kädestä ja auttamassa pahimman yli. Hän on erittäin rakastettava ihminen. Hän tulee parantumaan täydellisesti, Bass kertoi.

– Hän on sanaristikko-tyttö, ja se pitää hänet kiireisenä. Lisäksi hän teki pitsikäsitöitä heti herättyään. Hänellä on satoja ja taas satoja tekemiään pitsiruusuja. Hän ei edes tiedä mitä tekisi niillä kaikilla.

Uusimmat