Elokuvatähden ”sydänkohtaus” johtui tulisesta ruoasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissailtana maailmalla uutisoitiin kuinka näyttelijä Jean Reno kiidätettiin keskiviikkona sairaalaan St. Bartsin saarella Karibialla hänen saamansa sydänkohtauksen vuoksi. Helikopterilla saaren pääkaupunkiin hoitoon lennätetyn tähden sairauskohtauksen syy on nyt selvinnyt.

Ranskalaisen laulajatähti Johnny Hallydayn luona tapahtumahetkellä vaimonsa kanssa asuneen näyttelijän todettiin tarkemmissa tutkimuksissa kärsineen sydänkohtauksen sijaan mahanpuruista hänen nauttimansa tulisen ruoan takia. Asiasta kertoi hänen tiedottajansa Christina Papadopoulos eilen.

– Raportit Jean Renon sydänkohtauksesta eivät pidä paikkaansa. Hän lomailee parhaillaan Karibialla ja joutui paikalliseen sairaalaan varmuuden vuoksi, koska häntä otti sydämestä ja hänellä oli mahanpuruja. Hän oli nauttinut liikaa tulista karibialaista ruokaa, mutta voi nyt hyvin ja jatkaa lomaansa, tiedottaja kertoi.

Alunperin vakavasta sydänkohtauksesta tiedottaneet sairaalalähteet vahvistivat uudet tiedot People-lehdelle. Renolle on tehty sairaalassa tutkimuksia, joissa ei ole ilmennyt mitään hälyttävää.

Jean Reno teki kansainvälisen läpimurtonsa pääroolillaan elokuvassa Leon. Sittemmin hän on tähdittänyt lukuisia elokuvia, kuten Vaarallinen tehtävä, Godzilla, Da Vinci Koodi, Hotelli Ruanda ja Vaaleanpunainen Pantteri. Useimmiten hänen roolihahmonsa ovat ranskalaisia.

Uusimmat