Pakarajulkkis kiidätettiin sairaalaan – Tanssii tähtien kanssa vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkistyrkky Kim Kardashian kiidätettiin sunnuntai-iltana sairaalaan hänen loukattuaan jalkansa lasipöytään. Onnettomuus sattui New Yorkissa sijaitsevassa hotellissa, ja se on vaarantanut Kimin orastavan televisiouran.

Pääasiassa suurehkon takamuksensa ansiosta julkkikseksi noussut 24-vuotias Kim Kardashian oli viettämässä iltaa hotellihuoneessaan, kun huoneen suuri lasipöytä hajosi ja teki ison haavan hänen jalkaansa. Neitokainen kuljetettiin pikavauhdilla sairaalaan, jotta verenvuoto saataisiin tyrehdytettyä ja jalka tikattua, TMZ uutisoi.

Kardashian on mukana Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman seuraavalla tuotantokaudella, jonka kuvausten on määrä alkaa näinä päivinä. Onnettomuuden takia hänen osallistumisensa ohjelmaan on nyt yllättäen vaakalaudalla. Ohjelma alkaa Yhdysvalloissa televisioruuduista jo 22. syyskuuta.

Uusimmat