BB-talossa seksiä jo ensimmäisenä iltana!

Big Brother · Stara.fi

Stara tiedusteli eilen lukijoiltaan arvioita siitä, koska Big Brother -talossa harrastetaan tällä kaudella ensimmäisen kerran seksiä. Suurin osa veikanneista uskoi, ettei talossa nähdä seksiä ainakaan kahteen viikkoon. Toisin kuitenkin kävi, sillä ensimmäinen ”toiminta” tapahtui jo ensimmäisenä iltana.

Tänään nähdyssä Big Brother Extra -lähetyksessä vahvistui, että Johan ja Minna harrastivat eilen illalla seksiä talon pihamaalla olevassa porealtaassa. He istuivat useita minuutteja vierekkäin puhumatta, mutta rytmikäs liike kertoi enemmän kuin tuhat sanaa. Minna vahvisti tapahtuneen päiväkirjahuoneessa.

– Kokeilin, että millainen paketti Johanilta löytyy sieltä haarojen välistä. Kokeilin sen sukukalleuksia, Minna paljasti Isovelille.

Uusimmat