George Michael jakaa musiikkiaan ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari George Michael ilmoitti kesäkuussa vetäytyvänsä lopullisesti keikkalavoilta ja tekevänsä jäähyväiskiertueen sekä kolme jäähyväiskeikkaa. Lontoon viimeinen jäähyväiskeikka nähtiin eilen ja jäljellä on vielä viimeinen esiintyminen Kööpenhaminassa.

Keikkailun lopettamisestaan huolimatta George Michael ei kuitenkaan vetäydy kokonaan musiikkialalta, sillä eilen Lontoon konsertissaan hän ilmoitti julkaisevansa uutta materiaaliaan seuraavan kerran jo ensi jouluna. Kyseessä tulee hänen mukaansa olemaan digisingle, joka tulee ladattavaksi ilmaiseksi joulupäivänä.

Julkaisuun tulee samanaikaisesti kaksi ennen julkaisematonta kappaletta, joista toinen on joulukappale. Toisen kappaleen George Michael esitti eilen Lontossa julkistaessaan suunnitelmansa.

Uusimmat