Avril Lavignea vastustetaan mielenosoituksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne esiintyy elokuun lopussa Malesian pääkaupungissa Kuala Lumpurissa. Konserttia edeltänyt kova polemiikki näyttäisi jatkuvan myös konserttipaikalla.

Viranomaiset ja poliitikot halusivat ensin perua Lavignen esiintymisen liian seksikkäänä, mutta tulivat lopulta toisiin ajatuksiin. Paikallinen islamistinen puolue Pan-Malaysian Islamic Party vastustaa kuitenkin edelleen konserttia, koska se turmelee heidän mielestään nuorison ja opettaa väärää moraalikäsitystä.

Puolue suunnittelee järjestävänsä konserttipaikan ulkopuolella suuren mielenosoituksen, jos Avril uskaltaa saapua paikalle. Mielenosoituksen päätarkoituksena on estää konsertin järjestäminen. Puolueen mukaan Avril Lavigne on liian seksikäs, jotta hänen voisi antaa esiintyä muslimimaassa.

Uusimmat