Heidi Montagin varustus ihmetytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiojulkkis Heidi Montag kuuluu nykyisin viihdelehtien vakiokalustoon rapakon takana. The Hills -tähtenä tunnetuksi tullut neitokainen on nyt kuvattu ostoskäynnillä ruokakaupassa.

Paparazzien kauppaan saakka seuraama Heidi Montag osoitti erityistä kiinnostusta hedelmäosastolta löytyneisiin meloneihin, joita hän tunnusteli ja mittali tarkkaan. Samalla kuvaajat onnistuivat saamaan varsin mielenkiintoisia otoksia. Katso kuvat tästä!

Äskettäin Montag poseerasi myös hieman vähemmissä vaatteissa Maxim-miestenlehden sivuilla.

21-vuotias Heidi Montag nousi julkisuuteen The Hills -realitysarjasta, mutta sitä ennen hän oli tehnyt pienen sivuroolin myös Laguna Beach -televisiosarjassa. Sisustussuunnittelijasta täysipäiväiseksi julkkikseksi siirtynyt neitokainen on läpikäynyt useita kauneusleikkauksia. Hän toimii nykyisin – tietenkin – myös laulajana ja mallina.

Uusimmat