Fintelligensin musiikkivideo lähti lapasesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen menestynein hiphop-yhtye Fintelligens on viettänyt monta vuotta hiljaiseloa, jonka aikana Elastinen ja Iso-H ovat molemmat julkaisseet soolomateriaalia ja Iso-H käväisi suorittamassa myös vankilatuomion.

Nyt yhtye on kuitenkin tehnyt paluun keikkalavoille ja uusi single antoi osviittaa syksyllä julkaistavan paluulevyn sisällöstä. Alunperin kappaleeseen piti tehdä vain pienimuotoinen ja perinteinen musiikkivideo, mutta toisin kuitenkin kävi.

– Se lähti ihan vähän lapasesta se koko videon idea. Alunperin meidän idea oli se, että olis ihan siisti saada vaikka helikopteri, että se samalla symbolisoisi sellaista Rambo-henkistä paluuta suomihiphopin pelastamiseen, Elastinen kertoi Staralle.

– Sitten Jaakko ja Kusti Mannisen kun tekee niin usein käy niin, että kun se lähtee rönsyilemään, niin jarrua ei paineta missään vaiheessa. Se on vähän kuin Helsinki Miami Vice -henkinen, ettei sitä tarvi ottaa niin vakavasti, että ihan kuin me yritettäisiin leveillä meidän liian pienellä pikaveneellä.Katso haastattelu ja yhtyeen tunnelmat Staran NettiTV:stä tästä!

Uusimmat