StaraVideo 95 – (Pikku) Gee (osa 1/2)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:n haastattelussa paluun musiikkimarkkinoille Tampereella äskettäin tehnyt Gee, joka tunnettiin aiemmin nimellä Pikku G. Hiphop-artisti kertoo uuden materiaalinsa tuottamisesta ja uudesta musiikkilinjauksestaan sekä valottaa hieman myös syksyn suunnitelmiaan.

Yhdysvaltoihin musiikkia tekemään suuntaava artisti palaillee Suomeen vasta myöhemmin, mutta silloin tarkoituksena on julkaista albumillinen uutta materiaalia. Tässä vaiheessa levy-yhtiö on kuitenkin vielä hakusessa. Tämän on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.