Britneyn uusi single vuoti verkkoon, kuuntele näyte!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears pääsee pian tavoittelemaan jälleen listasijoituksia uudella materiaalillaan. Hän on työstänyt uutta albumiaan viime keväästä saakka nimekkäiden tuottajien kanssa, ja nyt ensimmäinen singlelohkaisu on vuotanut verkkoon.

Levyn ensimmäinen single on alustavien tietojen mukaan nimeltään Womanizer. Se on energinen ja nopeabiittinen tanssipaketti, joka jatkaa musiikillisesti supertähden edellisen Blackout-albumin linjoilla. Kappaleesta on nyt kuultavissa 40 sekunnin ote tällä verkkosivulla. Näytteen äänenlaatu on kuitenkin varsin heikko, ja sen päällä kuullaan ilmeisesti radioaseman kanavatunnus.

Kappaleen vuotaminen internetiin hieman ennen sen julkaisua voidaan tulkita myös markkinointitempuksi. Aiemmin samaa kikkaa ovat käyttäneet menestyksellisesti esimerkiksi Eminem, 50 Cent, U2 ja monet muut supertähdet. Näin tulevasta levystä saadaan mahdollisimman paljon artikkeleita medioihin julkaisun kannalta juuri oikeaan aikaan.