Ensimmäinen hiljainen klubi-ilta Helsingissä, katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radio NRJ järjestää ensimmäistä kertaa Suomessa täysin hiljaisen klubi-illan Helsingin ravintola Luxissa 17. lokakuuta. Hiljaisuudesta huolimatta musiikkia on kuitenkin tarjolla usean tiskijukan voimin, sillä jokaiselle bilettäjälle jaetaan langattomat kuulokkeet, joiden kautta musiikkia kuullaan.

Kuulokkeissa on kolme eri kanavaa, joista jokainen juhlija voi valita mieleisensä. Omaleimaisen tunnelman bileisiin luo se, että kolmen eri genren huippu-dj:t soittavat musiikkia samanaikaisesti samassa tilassa ja tanssilattialla juhlijat tanssivat eri tahtiin.

Musiikkitarjonta on monipuolinen ja levyjä bileissä pyörittävät Suomen huipputiskijukat. NRJ:n viikonloppujen DJ Dosse soittaa hittimusiikkia höystettynä tarttuvilla housebiiteillä. Elektronista tanssimusiikkigenreä puhtaimmillaan edustavat Dallas Superstarsista tunnettu Heikki L, omaa musiikkia menestyksekkäästi maailmalla julkaissut K-System ja Aero-klubin residentti Juju. Letkeitä rap-hiphop-r&b -soundeja puolestaan tanssilattialle kuulokkeisiin taikovat Mercy-1 ja Mista S.

Video Kroatiassa järjestetyistä Silent Partyistä löytyy tästä tai artikkelin alta!

Uusimmat