Pamela Anderson asuu asuntovaunussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-kuvistaan tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson on paljastanut haastattelussa asuvansa nykyisin asuntovaunussa. Suomessakin toissakesänä käväisseen supertähden erikoiselle asuntovalinnalle löytyy kuitenkin hyvä syy.

– Rakennan parhaillaan taloa Malibuun, ja sen valmistumiseen saakka vietämme poikieni kanssa leirielämää asumalla asuntovaunussa rannalla. Minun asuntovaununi on alueella ainoa, jossa on aurinkopaneelit, mutta asuntovaunu on aina asuntovaunu. Olen siis virallisesti ”trailer trash” -väkeä, Pamela Anderson kertoi Daily Mail -lehden haastattelussa.

Pamela Anderson on tähän mennessä poseerannut 12 kertaa Playboy-lehden kannessa ja hänen Baywatch-hahmonsa CJ Parker lienee yksi maailman tunnetuimmista televisiohahmoista. Suomalaisjuurinen supertähti on sittemmin nähty myös elokuvissa Barb Wire ja Borat. Anderson on ollut naimisissa Tommy Leen, Kid Rockin ja Rick Solomonin kanssa.

Uusimmat