Darude ja amerikkalainen Idol-tähti tekevät hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen konemusiikki-akti Darude on ottanut osaa maailmanlaajuiseen Dance4Life -nuorisoprojektiin, jonka tarkoituksena on innoittaa nuoria taistelemaan HIV:iä ja AIDS:ia vastaan. Ville ”Darude” Virtanen on kiinnitetty projektin lähettilääksi.

Hollannissa vuonna 2004 perustettu D4L on nyt saanut Darudelta mukaan uuden kappaleen, jonka laulajana toimii amerikkalainen Idol-tähti.

– Musta tuli Dance4Life-lähettiläs heinäkuun lopussa. Tein ja lahjoitin heille biisin, jonka sanoitti ja jossa laulaa Blake Lewis, Darude kertoo.

– Biisin nimi on Darude feat. Blake Lewis : Selfless ja se on nyt julkaistu Dance4Life-kokoelmalevyllä. Se on ostettavissa kokonaisuutena tai yksittäisinä kappaleina Dance4Life Music Download Storesta ja iTunet Music Storesta.

Projekti lähestyy nuoria musiikin, tanssin ja nuorisokulttuurin avulla opettaakseen ja innoittaakseen heitä tarttumaan toimeen. Tanssiminen on terveellistä, positiivista ja yleismaailmallinen kieli nuorison kesken, ja nyt nuoret voivat alkaa tanssia hyvän asian puolesta.

Darude suuntaa projektin lähettiläänä myös keikoille.

– Käyn marraskuun alussa Britanniassa esiintymässä Dance4Life-tapahtumassa laittamassa oman korteni kekoon ja jatkoa seuraa aika ajoin, kun noita tapahtumia järjestetään lisää, Darude kertoi.