James Bond heitti legendaariset iskulauseet romukoppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin salainen agentti, James Bond 007, seikkailee marraskuussa valkokankaalla jälleen uuden elokuvan merkeissä. Daniel Craigin tähdittämässä Quantum Of Solace -elokuvassa ei kuitenkaan kuulla enää Bondin tavaramerkeiksi muodostuneita iskulauseita.

Monien Bond-fanien pettymykseksi salainen agentti ei enää esittele itseään tyylikkäästi ”Olen Bond, James Bond” eikä tilaa enää Martineja ”ravistettuna, ei sekoitettuna.” Elokuvan ohjaajan mukaan kyseiset legendaariset lausahdukset olivat kuitenkin mukana käsikirjoituksessa.

– Käsikirjoituksessa oli mukana ”Bond, James Bond”. Kuvasimmekin sen vieläpä monessa eri paikassa, mutta se ei kuitenkaan toiminut kuten olisimme halunneet. Meistä vain tuntui siltä, että kohtaus pitää leikata pois elokuvasta ja Barbara ja Michael olivat samaa mieltä, ohjaaja Marc Foster kertoi The Sun -lehden mukaan.

Syyksi erikoiseen päätökseen kerrottiin samalla myös se, että kyseiset iskulaiseet olisivat tehneet modernista James Bondista liian vanhahtavan. Ohjaajan mukaan on mukava olla vapaamielinen Bond-brändin suhteen. Hänen mukaansa iskulauseet voidaan tarvittaessa ottaa seuraavassa elokuvassa takaisin.