Idol-tähti tuli viimein kaapista – lapsensa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -realityohjelman myötä tähdeksi noussut poppari Clay Aiken on astunut kaapista ja ilmoittanut olevansa homoseksuaali. Hän kertoi asiasta tuoreessa People-lehdessä, jonka kannessa hän poseeraa pienen Parker-vauvansa kanssa.

Poptähti kertoo haastattelussa tulleensa kaapista, koska ei halua lapsensa varttuvan valheessa. Aikenin seksuaalisesta suuntautumisesta on toki ollut ”varmoja huhuja” jo pitkään, ja nyt Aiken viimein myönsi asian. Lapsen äiti on Aikenin ystävä ja musiikkituottaja Jaymes Foster. Yhdysvalloissa onkin nyt noussut kohua siitä, että nyt homoseksuaaliksi tunnustautunut Aiken kasvattaa yksin lastaan.

Clay Aiken tuli suurelle yleisölle tutuksi vuoden 2003 American Idol -kilpailusta, jossa hän selvisi finaaliin. Pari vuotta sitten Aiken kertoi uutistoimisto AP:n haastattelussa, ettei hänen pidä vastata seksuaalisuudestaan kenellekään muulle kuin itselleen, Jumalalleen ja lähimmilleen. Broadwaylla ensi keväänä teatteridebyyttinsä tekevä Clay Aiken julkaisi äskettäin uuden albuminsa Monty Python’s Spamalot.