Metallica-tähti hävisi Porschensa vedonlyönnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin uuden studiolevynsä viiden vuoden tauon jälkeen julkaisseen Metallica-yhtyeen kitaristi Kirk Hammett on paljastanut hävinneensä urheiluautonsa vedonlyönnin seurauksena.

Hammett kertoi lyöneensä 90-luvun alussa kiertuemanagerinsa kanssa vetoa yhtyeen The Black Album -levyn myyntimääristä ja asettaneensa Porsche-autonsa peliin.

– Lupasin hänelle, että jos levy myy yli kymmenen miljoonaa kappaletta, hän saa Porscheni. Sitten hän soitti minulle, että levymyynti oli ylittänyt kymmenen miljoonaa, rocktähti kertoi The Sun -lehden mukaan.

Kitaristin mukaan auto oli kiertuemanagerin omistuksessa viime vuoteen saakka, kunnes hänen piti myydä se. Auto löysi lopulta uuden omistajan nettihuutokaupasta.

– Hän laittoi sen myyntiin eBay-huutokauppaan, kun hänellä oli ongelmia terveytensä kanssa. Hän soitti minulle ja kysyi että onko ok, jos hän myy auton. Sanoin, että ”Hei annoin auton sinulle, joten saat tehdä sillä mitä haluat”.

Metallican paluulevy Death Magnetic nousi suoraan lukuisten maiden albumilistojen kärkipaikalle. Levyn äänenlaatua on kuitenkin kritisoitu surkeaksi laajalla rintamalla, ja viime viikolla yhtye joutui puolustelemaan tilannetta myös julkisesti.