Riitaisa Andreas: Sä oot se viimeinen uhka mulle!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon festaritehtävän saunabileet äityivät viime yönä tunti tunnilta äänekkäämmäksi riitelyksi. Alkuillan tavoin erityisesti BB-Andreas ja BB-Tero ottivat kovaan ääneen yhteen lauteilla. Andreas avautui edelleen Teron toiminnasta talossa.

– Mulla on ihan samanlaiset elämäntavat talon ulkopuolella kuin sulla. Mä nukun siellä neljään iltapäivällä. Täällä mä en kuitenkaan nuku, koska se ei ole mahdollista! Se on diplomatiaa, Andreas raivosi saunassa.

– Sä oot se viimeinen uhka mulle, hän jatkoi osoittaen sanansa nimenomaan Terolle.

– Mä en ole kokenut täällä talossa kertaakaan mitään uhkaa. Mulle on ihan vierasta, että joku voisi olla mulle uhka täällä. Ainoa uhka voisi olla, jos joku psykopaatti vaanisi mua täällä, Andreas tarkensi.

Riitaa sivusta seurannut Niko ihmetteli ääneen moista menoa ja Andreaksen poistuttua suihkuun hän kertoi miksi ei aio osallistua lainkaan koko riitelyyn.

– Mua ärsyttää se, että Tero ja Cheryll ovat aina ne ihmiset, joita vastaaan kaikki aina hyökkäävät. mua ahdistaa se, että jos mä olisin Cheryllin tai Teron asemassa. Mä en halua osallistua keskusteluun, ettei Terolle tule sellainen fiilis, että kaikki ovat sitä vastaan, Niko kommentoi riitaa.