Tea : C’mon C’mon

Singlet · Stara.fi

Jane-yhtyeestä tutuksi tullut poppari ja televisiopersoona Tea Hiilloste nousi taannoin listojen kärkeen Tytöt tykkää -lastenlaulullaan. Nyt neitokainen tekee paluuta uudella singlellä.

C’mon C’mon -single vetää maton alta heti kättelyssä. Soundit ja lyriikat jatkavat laadullisesti edellisen levyn linjoilla, eli luvassa on kivaa discohileistä poppia ala-asteen luokkadiscoihin. Kappaleeseen on saatu ylipuhuttua myös legendaarisesta Hurriganes-yhtyeestä tuttu Remu Aaltonen, jonka anti on tosin saatu purkkiin alle minuutissa.

Tea kantaa kortensa kekoon myös opettajien puolesta luettelemalla sanoitusten sijaan esimerkiksi fraaseja, kuten ”Minä, sinä, hän, me, te, he” sekä ”Tämä, tuo, se, nämä, nuo, ne”. Huh huh. Jos Tean aikaisempi tuotanto maistui, eikä musiikkimaku ole siitä parantunut, on tässä sinulle potentiaalinen syyshitti.

Pisteet 1/5