Travis Barker jo ulos palovammasairaalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin vakavassa lento-onnettomuudessa Etelä-Carolinassa, Yhdysvalloissa, ystävänsä Adam ”DJ AM” Goldsteinin kanssa ollut rocktähti Travis Barker on päässyt pois Georgiassa sijaitsevasta palovammasairaalasta.

Hän pääsi ulos teho-osastolta jo maanantaina, eli oletettua aiemmin, sillä vielä viime viikolla hänen uskottiin olevan sairaalassa vielä vähintään parin viikon ajan. Nyt hän vietti palovammasairaalassa vain yhdeksän päivää. DJ AM pääsi samasta sairaalasta jo viikon tehohoidon jälkeen. Molemmat tarvitsevat kuitenkin vielä pitkään jatkohoitoa normaalissa sairaalassa.

Lentoonlähdössä tapahtuneessa Learjet 60 -suihkukoneen onnettomuudessa kuoli neljä ihmistä. Viihdetähdet selviytyivät onnettomuudesta kuin ihmeen kautta hyppäämällä ulos palavasta lentokoneesta.