Jack Osbourne otti ryöstäjän kiinni verekseltään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen vesa, Jack Osbourne, on todistetusti tehnyt sankaritekoja myös televisiokameroiden ulkopuolella. Nyt Jack on ottanut kiinni ryöstäjän verekseltään.

Liikalihavasta ja pilveä polttavasta angstiteinistä kasvoi parissa vuodessa hyvässä henkisessä ja fyysisessä kunnossa oleva mies. Vieroitushoitojen jälkeen aloitetut itämaiset kamppailulajit ja kurinalainen elämä veivät Osbournen taannoin jopa poliisiaiheiseen realitysarjaan.

Nyt sarjan opit ovat tulleet käyttöön myös siviilissä, sillä 22-vuotias Jack Osbourne on ottanut Lontoossa verekseltään kiinni naiselta käsilaukun ryöstäneen miehen. Ystävänsä kanssa kahvilla ollut Jack näki ryöstön ja lähti ystävänsä kanssa juoksemaan tekijän perään.

Kiinniottoon osallistui yhteensä neljä ihmistä, kun paikalle osuneen ambulanssin henkilökunta lähti myös miehen perään. Ryhmä sai miehen kiinni ja pidettyä häntä aloillaan poliisin saapumiseen saakka. Jack Osbourne tyytyi toteamaan asiasta uutisoineelle News Of The World -lehdelle olevansa tyytyväinen, että tekijä jäi kiinni.