Janet Jackson pääsi sairaalasta – keikkoja peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Pohjois-Amerikassa Rock Witchu -nimisellä kiertueella oleva supertähti Janet Jackson kiidätettiin maanantaina Montrealissa sairaalaan suoraan keikkansa soundchekistä. Janet pääsi Royal Victoria -sairaalasta jo muutaman tunnin kuluttua, mutta ei ole ilmeisesti vieläkään kunnossa.

Janet Jackson perui nimittäin lisää keikkoja heti sairaalasta päästyään. Kiertueen Kanadan osuudella ollut artisti perui nyt keikkoja myös Yhdysvalloissa. Ensimmäiseksi kiertuekalenterista pyyhittiin konsertit Bostonissa ja Philadelphiassa. Tarkoituksena olisi nousta seuraavan kerran lavalle lauantaina Etelä-Carolinassa.

Supertähden tiedottajan mukaan lääkärit ovat suositelleet Janetille lepoa, joten keikkojen peruutukset ovat perusteltuja. Jo Montrealin keikan osalta ilmoitettiin, että konsertti pyritään järjestämään uudelleen mahdollisimman pian. Sairauden syystä ei ole kerrottu julkisuuteen mitään.