Leffahurmuri Kevin Costner ryhtyi laulajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista menestyselokuvistaan tunnettu Hollywood-tähti Kevin Costner aikoo laajentaa repertuaariaan seuraavaksi levyttävän artistin suuntaan. Hän on nimittäin ilmoittanut julkaisevansa lähiaikoina levyllisen country-musiikkia.

Kyseessä ei kuitenkaan ole sooloura, vaan Costner työstää parhaillaan levyä yhdessä Modern West -yhtyeensä kanssa. Kaksitoista kappaletta sisältävä albumi on määrä julkaista marraskuussa, minkä jälkeen supertähti aikoo suunnata yhtyeensä kanssa myös kiertueelle.

Yhtye teki päätöksensä levystä heinäkuussa tekemänsä keikan jälkeen.

– Muistan katsoneeni yleisöä ajatellen, että tämä tuntuu oikealta, Kevin Costner hehkutti tuntemuksiaan The Mirror -lehden mukaan.

Kevin Costner liittyy samalla niiden näyttelijöiden joukkoon, jotka ovat tehneet valkokankaan lisäksi menestyksekästä uraa myös musiikkirintamalla. Heitä ovat muiden muassa Russell Crowe sekä Suomessakin yhtyeidensä kanssa keikkailleet Keanu Reeves ja Jared Leto.