Sugababes : The Girls Remixes

Singlet · Stara.fi

2000-luvun menestyksekkäin tyttöbändi Sugababes pyrkii nostamaan statustaan myös klubirintamalla julkaisemalla biiseistään remiksattuja danceversioita. Nyt on vuorossa erittäin tuhti versiopaketti kappaleesta The Girls.

Singlellä on mukana peräti 11 remiksiä, joita ovat työstäneet muiden muassa Dennis Christopher, Danny Dove, Fred Falke ja Funkeman. Jokaiselta on siis mukana useampi vaihtoehto. Dennis Christopherin versiot ovat jopa klubikäyttöön aivan liian puuduttavaa kuultavaa, eivätkä ne saa kuhinaa tanssilattialla.

Danny Doven näkemys on hieman toimivampaa ja enemmän houseen kallistuvaa. Soundipuoli toimii hienosti ja biitti rullaa hyvin. Vokaaleitakin on käytetty taidokkaasti, mutta viimeinen silaus jää puuttumaan. Hienoa täytehousea joka tapauksessa vaikkapa alkuillan fiilistelyihin.

Funkemanin lähestymistapa on selvästi deepimpi, ja energia onkin jäänyt miksauspöydälle. Fred Falken näkemys on puolestaan jo tanakampi, mutta gospel-vokaalit eivät välttämättä ole ihan kotonaan.

Pisteet 3/5