BB-Antin aggressiivinen käytös pelästytti asukkaat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin pelottavia hetkiä, kun Antin käytös muuttui viikkotehtävän päättymisen jälkeen aggressiiviseksi. Viikkotehtävän masentama Antti alkoi potkia vihaisesti asukkaiden festaribussina toiminutta penkkirivistöä ja maassa olleita tavaroita.

Asukkaiden viimeinen tehtävä oli leikkiä kotimatkaa ulkona terassilla olleella festaribussilla ja laulaa samalla yhteislauluja. Tehtävää hankaloitti rankkasade, joka kasteli laulavan BB-joukon läpimäräksi.

BB-Antti oli joukosta ainoa, joka kieltäytyi istumassa rankkasateessa. Mies hakeutui sateensuojaan, vaikka tiesi koko viikkotehtävän vaarantuvan. Muut saivat kuitenkin suostuteltua miehen lopulta istumaan sateen kasteltavaksi festaribussiin.

Big Brother ilmoitti viimein asukkaille viikkotehtävän päättyneen. Muiden asukkaiden iloitessa, hiljaisena bussissa istunut Antti nousi ja alkoi purkaa vihaansa terassin irtaimistoon. Mies potki kiroillen terassilla olleita tavaroita ja hajotti festaribussina toiminutta rakennelmaa. Antin agressiivinen käytös pelästytti muut asukkaat, ja pian Big Brother kutsuikin hänet päiväkirjahuoneeseen rauhoittumaan.

Asukkaat pelkäsivät Antin välinpitämättömän käytöksen pilanneen koko viikkotehtävän onnistumisen. Päiväkirjahuoneesta palattuaan Antti oli edelleen vihaisen oloinen, mutta silminnähden rauhoittunut. Huonosti taloon sopeutunut mies kertoi olevansa täynnä Isovelin jakelemia tehtäviä.