BB-Mariannen yliluonnolliset kyvyt pelottavat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on koettu tällä tuotantokaudella useita kertoja tilanne, jossa yksi asukkaista on kertonut ”nähneensä” etukäteen talon tapahtumia. Moinen tulevaisuuden näkeminen on pelottanut muita asukkaita.

Ennustaja on BB-Marianne, joka purskahti viimeksi eilen illalla itkuun viimeisen hitaan kappaleen aikana, sillä hän oli ”nähnyt” kyseisen tapahtuman jo kauan ennen taloon astumistaan. Kaiken lisäksi hänen näyssään jopa soitettu kappale oli sama, Titanic-elokuvan tunnusbiisi, Celine Dionin My Heart Will Go On.

– Siis jo ennen kuin mä tulin tänne taloon, niin mä näin silmissäni kuinka tää biisi alkaa soimaan. Mä näin silmissäni tämän biisin kuuluvan Big Brotherissa, Marianne kertoi kyyneleet silmissään.

Hän kertoi puhuneensa kappaleesta tuolloin myös ystävänsä kanssa. Mariannea lohduttaneet Tuuli ja Anniina olivat ihmeissään neitokaisen lahjoista, sillä hän on aiemmin kertonut nähneensä etukäteen myös paljon muita talon tapahtumia.

– Oikeesti, mua alkaa pelottaan! Älä kerro enempää! Anniina ihmetteli.

Tämän jälkeen Marianne kertoi tietävänsä jo nyt kuka putoaa tämän viikon häätöäänestyksesä sunnuntaina. Hän ei kuitenkaan paljastanut sitä muille asukkaille.

– Musta olisi kauheen siisti sanoa se, ja sitten vain elää sen asian kanssa täällä, Marianne sanoi salaperäisesti.