BB-Antti uhkaili muita asukkaita!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskustellaan edelleen pieleen menneestä viikkotehtävästä ja sen epäonnistumisen syistä. Todennäköisesti juuri perusnegatiivinen BB-Antti pilasi raivonpurkauksellaan muuten varsin hyvin sujuneen viikkotehtävän.

Antti poistui luvattomasti ”minibussista” kesken ajomatkan ja lisäksi hän alkoi viikkotehtävän loputtua silmittömästi potkia tehtävän rekvisiittaa kovaan ääneen kiroillen. Miehen aggressiivisuus pelotti muita asukkaita, sillä hänen arvaamattomuutensa tuli samalla todistetuksi myös käytännössä.

– Yks kun olis sanonu jonkun väärän sanan, niin se olis saanut ihan varmaan turpaansa. Siis siltä, BB-Anniina totesi tilanteesta.

Yllättävän raivonpuuskan jälkeen päiväkirjahuoneeseen puhuteltavaksi kutsuttu Antti myönsi tehtävän olleen hänelle liikaa. Lisäksi hän vieläpä uhkaili muita asukkaita.

– Tällä hetkellä ärsyttävät kaikki. Kunhan ei tule kukaan hyppimään silmille, niin päästään vähemmällä. Ei tule havereita, Antti uhkaili törkeästi kanssakilpailijoitaan.

Antti ei edes yrittänyt selitellä Big Brother -talon ja viikkotehtävän sääntöjen tahallista rikkomista, vaan totesi tehtävän menneen häneltä ”hieman yli”.

– Kaikkea sitä on kestetty, mutta joskus menee yli. Joskus vaan jotkut asiat menee yli. Sitten ei enää kestä, vaan pamahtaa, Antti totesi.

Rauhoituttuaan Antti keskusteli purkauksestaan useiden muiden asukkaiden kanssa.

– Pyydän anteeksi, mutta en mä voi omalle luonteelleni mitään, BB-Antti totesi myöhemmin Nikolle.

– Jos se siitä on kiinni, niin se on ihan mun omaa syytä. Mulla oli sellainen fiilis, että mun oli pakko jotain tehdä ja purkaa paineita. En mä ihmisiin olisi koskaan purkanut niitä, Antti selitteli Andreakselle.

– Kyllä mä olen ansainnut että mut heivattaisiin täältä, Antti kommentoi sunnuntaista häätöäänestystä puolestaan Johanille.