O.J. Simpson lopultakin vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti O.J. Simpson oli 13 vuotta sitten oikeudessa syytettynä entisen vaimonsa ja tämän miesystävän murhasta, mutta näyttö ei riittänyt tuomioon saakka vuonna 1995. Koko maailman seuraama oikeudenkäynti sai nyt kuitenkin jatkoa.

Simpson ja hänen rikoskumppaninsa Clarence ”C.J.” Stewart olivat viimeiset kolme viikkoa oikeudessa syytettynä muiden muassa kidnappauksesta ja aseellisesta ryöstöstä. He ryöstivät lasvegasilaisessa hotellista urheilumuistoesineitä niitä kaupitelleilta miehiltä.

Molemmat miehet todettiin syyllisiksi kaikkiin syytekohtiin ja passitettiin oikeudenkäynnistä suoraan vankilaan. Tuomioiden pituus on vielä kuitenkin hieman auki, ja miehet voivat saada teoistaan jopa elinkautiset vankeusrangaistukset. Las Vegasissa järjestetyn oikeudenkäynnin tuomiot julistetaan 5. joulukuuta.