Paparazzeja vihaava Sienna Miller pelasti kuvaajat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lukemattomia kertoja paparazzien linssien kohteeksi tahtomattaan joutunut näyttelijä-malli Sienna Miller on haastanut hänestä alastonkuvia ottaneita kuvaajia ja sanomalehtiä jopa oikeuteen, mutta siitä huolimatta Miller on valmis myös pelastamaan kuvaajia veden varasta.

Sienna Miller joutui taannoin paparazzikuvaajien ahdistelun kohteeksi myös The Edge Of Love -elokuvansa kuvauksissa Walesissa. Millerin mukaan kuvaajat ottivat suuria riskejä tavoitellessaan arvokkaita otoksia.

– Kuvaajia ilmaantui jopa puskista. Rannan tuntumassa oli myös paparazzien vene, kun me kuvasimme rannalla. Yhtäkkiä kuvaajien vene alkoi kuitenkin upota, Sienna Miller kertoi Daily Star -lehden mukaan.

Paparazzit olivat luvattomilla teillä ja yrittivät saada arvokkaita paljastuskuvia Milleristä ja muista elokuvan tähdistä, mutta siitä huolimatta kuvausryhmä päätti soittaa viranomaiset apuun.

– Soitimme rannikkovartioston pelastamaan heidät. Meidän ei olisi ehkä pitänyt, mutta teimme sen silti. Se oli mieletöntä.