Sääntöjä rikkonut BB-Antti häädetään talon petturina?

Big Brother · Stara.fi

Huomenna sunnuntaina on vuorossa Big Brother -kilpailun seuraava häätöäänestys, jossa häädettävinä ovat Marianne, Jari-Matti, Anniina ja Antti.

Selkein ennakkosuosikki häädettäväksi on BB-Antti, jonka toiminta talossa on ollut viime päivinä erittäin epäkypsää. 24-vuotiaan helsinkiläisen niskottelu ja riehuminen aiheuttivat mahdollisesti myös tämän viikon viikkotehtävän epäonnistumisen.

Viikkotehtävän loppumetreillä niskuroinut Antti suututti muut asukkaat nousemalla luvattomasti ”minibussista” tupakalle, eikä suostunut palaamaan takaisin kyytiin. Asukkaat olivat moisesta ryhmän pettämisestä erittäin pahoillaan. Lopulta Antti suostui pyyntöihin, mutta viikkotehtävän päättyessä hän nousi penkiltä ja alkoi potkia silmittömästi tehtävän rekvisiittaa.

– Vi**u siinä oli viikkotehtävää. Sa**ana. Vi**u kun tekee mieli niin sa**ana vi**u. Vi**u viiikko… tehtävä, sa**ana, vi**u, Antti manasi tuhotessaan rekvisiittaa potkimalla.

Eilen selvisi, että viikkotehtävä oli epäonnistunut. Asukkaat totesivat kaiken menneen ohjeiden mukaan, joten Antin sekoilu nousi epäonnistumisen oletetuksi syyksi. Hän pyysi muilta asukkaita anteeksi tekoaan. Lisäksi talon irtaimiston ja rekvisiitan tahallinen tuhoaminen on luonnollisesti myös sääntörikkomus.