Antti passitettiin ulos Big Brotherista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailussa nähtiin tänään jälleen uusi häätöäänestys, jossa häädettävinä olivat Antti, Marianne, Jari-Matti ja Anniina. Yleisöäänestyksen perusteella talosta häädettiin lopulta BB-Antti.

Kuluneen viikon tapahtumien johdosta Antti oli selvä ennakkosuosikki talosta poistettavaksi, sillä hänen aggressiiviset raivokohtauksensa pelottivat muita asukkaita ja lisäksi hän mitä ilmeisimmin pilasi myös tuoreimman viikkotehtävän onnistumisen.

Päiväkirjahuoneessa Antti uhkaili muita kanssakilpailijoitaan, mutta se ei kuitenkaan kantautunut muiden korviin. Tästä huolimatta asukkaat odottivat, että Antti olisi poistettu käyttäytymisensä perusteella talosta jopa ilman häätöäänestystä.

Nyt äänestäjät olivat kuitenkin samaa mieltä asukkaiden kanssa ja päättivät, että Antin pelleily BB-talossa sai loppua lyhyeen. Hän oli nimittäin saanut annetuista miinusäänistä lähes kolmanneksen.