Pamela Anderson kehottaa Armani-boikottiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja Playboy-mallina supertähdeksi noussut povipommi Pamela Anderson on nykyisin vahvasti mukana ajamassa eläinten oikeuksia PETA:n, eli People for the Ethical Treatment of Animals -järjestön riveissä.

Nyt Anderson on vaatinut julkisesti muita supertähtiä aloittamaan Armanin vaatteiden boikotoinnin. Pamela on kirjoittanut australialaiselle näyttelijä Cate Blanchettille avoimen kirjeen, jossa hän vaatii Oscar-voittajaa lopettamaan Armanin vaatteiden käyttämisen.

– Cate, sinä olet niin merkittävä osa Armanin julkisuuskoneistoa, että voisitko ystävällisesti vaatia häntä pitämään lupauksensa jättää turkiksen pois tulevista mallistoistaan, Pamela kirjoittaa.

Boikottivaatimusten syynä on muotisuunnittelija Giorgio Armanin päätös olla lopettamatta turkisten käyttämistä tuotteissaan. Anderson ja PETA yrittävät nyt vaikuttaa muotigurun päätökseen hänen ystäviensä ja tuttaviensa välityksellä. Andersonin mukaan Blanchettin tulisi lopettaa Armanin vaatteiden käyttäminen siihen saakka, kunnes suunnittelija suostuu luopumaan turkisten käyttämisestä.

Armanin tiedottajan aikaisemman lausunnon mukaan suunnittelija on päättänyt olla käyttämättä muita paitsi jäniksen turkiksia tulevissa mallistoissaan. Tiedottajan mukaan boikottikampanjassa on kyse vain yhtiön kilpailijoiden pyrkimyksistä mustamaalata Armania, Daily Star uutisoi.