Supermalli alastomana eläinten puolesta, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli-näyttelijä Natasja Vermeer on uusin valinta eläinsuojelujärjestö PETA:n kampanjoihin, joissa supertähdet poseeraavat alastomina eläinten oikeuksien puolesta.

Natasja Vermeer on tuttu näky muiden muassa New Yorkin, Pariisin ja Milanon muotinäytösten catwalkeilla, ja nyt hän on suostunut esiintymään alastomana turkisten vastaisessa mainoskampanjassa. Kuvassa hän poseeraa vain enkelin siivet selässään. Kuvatekstissä todetaan ”Ansaitse siipesi, jätä turkikset”.

Järjestön tiedotteessa Vermeer kertoo halunneensa mukaan PETA:n kampanjaan jo pikkutyttönä ja arvostaneensa aina järjestön tekemää työtä.

– Minulla ei ole ongelmaa esiintyä alastomana, mutta turkikset ovat minulle ongelma, Natasja Vermeer kertoi.

Samalla Natasja paljasti myös yllättäen, ettei ole urallaan koskaan suostunut pukeutumaan turkiksiin. Kerran hänelle suunniteltujen esiintymisvaatteiden joukossa oli nimekkään pariisilaisen suunnittelijan turkis, mutta Natasja ei suostunut pukeutumaan siihen. Katso kampanjakuva tästä!