Bond-tähti Daniel Craig leikkaukseen kuvausten jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuussa ensi-iltansa saavassa Quantum of Solace -agenttiseikkailussa toistamiseen James Bondin roolissa nähtävä Daniel Craig on saanut kuvauksissa niin paljon kolhuja, että hän tarvitsee myöhemmin leikkaushoitoa.

Bond-tähti on kertonut, että hän joutuu turvautumaan plastiikkakirurgin apuun viiden vuoden sisällä, koska agenttiseikkailun kuvaaminen on niin vaarallista. Myös lehdissä on uutisoitu, että Craig on loukkaantunut lievästi useita kertoja kahden ensimmäisen Bond-leffansa aikana.

– Sellaista sattuu, kun teet jotain tällaista. Sain iskun silmäkulmaani tappelukohtauksessa ja haavan paikkaamiseen tarvittiin kahdeksan tikkiä. Plastiikkakirurgille minun pitää mennä luultavasti viimeistään viiden vuoden kuluttua, Daniel Craig kertoi The Sun -lehden mukaan.

Esimerkiksi kesäkuussa hänet kiidätettiin kuvauspaikalta sairaalaan Etelä-Amerikassa. Taannoin häneltä murtui myös käsi. Daniel Craig haluaa tehdä itse lähes kaikki stunttinsa, joten kolhuja on odotettavissa myös jatkossa.